I dag er det mange muligheter i næringseiendomsinvesteringer. Dette gjelder spesielt for eiendommer som kan gi en investor enda større avkastning enn aksjemarkedet eller en sparekonto. Når du investerer i eiendom, er det en sikker investering som vil tåle tidens prøve. Når du sammenligner en investering i boligeiendom med en i næringseiendom, er det helt klart at næringseiendom er veien å gå.

Husk at næringseiendom tar lengre tid å selge, renovere og kjøpe. Det er fortsatt en fin måte å tjene et fint overskudd når du kjøper og selger det, men husk alltid at det er en lengre prosess enn å kjøpe og selge boligeiendom ville være.

Noen av leilighetene har garasje. Mål det før du leier leiligheten for å sikre at dine store SUV-er eller hente lastebiler passer inn. Du har kanskje bare en ekstra parkeringsplass i tillegg til garasjen din, og det vil ikke være plass til å parkere ditt ekstra lange kjøretøy. Gjør de nødvendige ordninger med ledelsen før du leier, da det kan være umulig å rette opp situasjonen senere.

Selv om du allerede har kjøpt en næringseiendom, er det viktig å huske på at det er en lang prosess. Noen næringseiendomseiere blir utålmodige med prosessen og ønsker å gi opp den. Bare husk at alt må gjøres offisielt, dokumenter må signeres og muligens må reparasjoner gjøres.

Du bør vurdere næringseiendom som en langsiktig investering. Tenk grundig på avgjørelsen din, ta deg tid til å fullføre transaksjonen, og gjør leilighetene dine klare før du leier dem. Du vil tjene penger sakte i begynnelsen, men når du har betalt ned lånet ditt, vil du tjene store penger.

En av de viktigste beregningene som en investor kan bruke til å bedømme attraktiviteten til en næringseiendom er NOI, eller Netto driftsinntekter. For å beregne NOI, trekk første års driftskostnader fra eiendommens første års brutto driftsinntekter. En god investering vil ha en positiv NOI, noe som indikerer at eiendommen vil bringe inn mer penger enn det vil kreve å drive og vedlikeholde den.

Selv om du er en lisensiert eiendomsmegler, er det en god sjanse for at du kan dra nytte av den grundige instruksjonen til en styresponset kommersiell eiendomsklasse eller verksted. Dette gjelder spesielt hvis du nettopp har kommet i gang med næringseiendom etter å ha etablert deg i boligmarkedet.

På lang sikt vil næringseiendomsinvesteringer være blant de mest lønnsomme investeringene som er mulig. Likevel kan det være frustrerende å finne en god næringseiendom, og det kan være ganske utfordrende å forvalte næringseiendom. Noen ganger er det lettere å håndtere en større investering enn en mindre fordi den økte inntekten vil tillate deg å ansette ansatte og delegere daglige ansvarsområder. I den endelige analysen må du veie fordeler og ulemper for deg selv og ta beslutningen som vil gi deg den største avkastningen med minst bry.

Mestre Eiendomsmarkedet